lauantai 10. joulukuuta 2011

Projekti Ciel ja Elizabeth: 2. Nahkaa ja pitsiä

Ja keppiä. Nahkaa, pitsiä ja keppiä.

Projektin teko on täydessä vauhdissa, mutta nythän Frostiin onkin enää kuukausi... hui kamala!

Kun olimme kiertäneet monet Helsigin kangaskaupat, totesimme olevamme liian vaativia suhteutettuna varoihimme. (Suomeksi: minä olen köyhä ja Princessa V käyttää rahansa mielummin oikeaan elämään. Pizzaan.)
    Siksi päätimme tilata kangasnäytteitä netistä, mutta kun näytteet tulivat, emme olleet tyytyväisiä. Hetken lisäkiertelyn jälkeen koitimme toista sivua,  Kangastukkua. Kangastukusta ei kuitenkaan näytteitä voinut tilata, joten otimme riskin ja tilasimme metrin muutania kiinnostavia kankaita. Nyt toivotaan, että joku natsaa ja sitten lähdemme Hyvinkäälle paikanpäälle hakemaan lisää. Kangasasia on siis ehkä kunnossa.

Koska Princess V on meistä se ompelija (osaan ommella ja auttelen leikkelemällä yms, mutta en käsittele konetta lainkaan niin taitavasti ja minulla ei ole hermoja) minulle jää kaikkien ihanien pikku yksityiskohtien ja askarteluiden ja proppien väkertäminen.
    Aloitin Cielin kauluspaidan pitsien valitsemisella. Epämääräisessä kaupassa niitä oli niin paljon erilaisia, että olisin halunnut kaikki <3 Kun olin aikani nyplännyt pitsiä, siirryin tutkailemaan keinonahkaa silmälappua varten. Nahkaa ei tietenkään voitu myydä minulle vain pientä palaa vaan nyt minulla on sitä vaikka koko piraattilaivalle... joten päässäni on alkanut muodostua hulluja haaveita siitä, mitä ylijäämänahkalla voisi tehdä.

Googlasin "black leather cosplay" ja vähän muutakin, mutta kuvat olivat niin inspiroivia säädyttömiä inspiroivia säädyttömiä, että ehkäpä unohdan ideani nahkan työstämisestä. Toistaiseksi.

Sinun ei tarvitse tehdä sitä vain koska näet sen.Kun olin väkertänyt silmälapun, päätin tehdä pitsiosat. Pitsiä vaan ei löytynyt mistään ja tajusin sählänneeni ja jättäneeni kaunokaisen kauppaan.
    Noh, kun olin menossa hakemaan päivää myöhemmin pitsiä, loskasade yllätti minut ja suojauduin Tarjoustaloon... ja mitä näinkään! Täydellisiä kävelykeppejä. Eri sävyisiä, pituisia, muotoisia... loistava valikoima Kallion Tarjoustalossa pakko myöntää. Mutta valikoiman laajuus oli hämmentävä ja papparaiset katsoivat minua oudoksuen kun vertailin keppejä ja tutkin ja nojailin.    

Kun vihdoin olin löytänyt modattavaksi kelpaavan kepin, hyppytunti loppui ja pitsit jäivät.
Noh, ensiviikolla sitten niitä ~ (huolestuttaa alituinen ensiviikon hokeminen, enää kuukausi aaaa)

p.s. kuljen ympäriinsä vannealushame päälläni ja sovittelen kenkiä. Huomenna kirppareille niitä hakemaan.

4 kommenttia:

 1. ehm kalliossa ei ole tarjoustaloa, muuten hyvä. meinaatko saiturin pörssiä? :D

  VastaaPoista
 2. noooo joku Ö-luokan ketjukauppa vihrein kirjaimin se oli :,,)

  VastaaPoista
 3. Jeee en malta oottaa et teidän cossit tulee valmiiks :) Niistä tulee varmasti mahtavat! :D
  T. Paula

  VastaaPoista