lauantai 7. tammikuuta 2012

Sähläily, Rage ja Hullutus

Eli viikko coniin! Woohoo! "Paniikki Paniikki Paaaniiikkkiiiihh!!!"
No ei vaan; olemme loistavalla mallilla, jokseenkin itkin tänään verta kun huomasin kuinka huono voin olla. Tekemäni hattu värjäytyi punaiseksi verisistä kyyneleistä... tähän mennessä siihen on käytetty muutamaa eri pahvia, jesaria, kuumaliimaa, kolmea eri maalia ja kolmea eri kangasta, kahta eri silkkinauhaa ja jokaisen parantelun, uudistuksen ja korjauksen jälkeen se on vain entistä rumempi. Olisin lisännyt kuvan, mutta tietokone meni tileen kun luuli hirvitystä viirukseksi, näyttöön ilmestyi teksti "oh god kill meeh"  
Liioittelenko taas hieman? En.

Eikös sankareita aina seuraakkin vastoinkäymiset? Noh, olen siis megasankari, sillä kadotin(?) nahkan jota olisi tarvittu silmälapun valmiiksi tekemiseen :))) ja kulutimme tänään viimeisetkin hilumme Itiksen Eurokankaassa. (Suosittelen muuten sitä, jos ei ole anorexiakukkaroa, oli hyvät valikoimat!)


Tagit: sähläily, rage, hullutus - kaikki minun keksimiäni. Yllättäen.

Mutta uskon silti, että Kira suo armonsa ja kaikki kääntyy voitoksi, eikös vain?  Keksin keinon (ryöstää pankki ?)

Sitä pohtiessani teen ihkun mainoskyltin laukkuumme ripustettavaksi, jotta kaikki mussukat tunnistavat, että onko nuo nyt ne supår cåålit elitistit jotka kuitenkin dissaa mun vessapaperirullamiekkaa ;___; ?
Ei sen ihmeempiä, tsemppiä kaikille muillekkin pukujen tekoon, me teemme parhaamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti