sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Desusta ja vähän muustakin

Tässähän on aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi päivitettiin blogia, anteeksi, jos joku oikeasti odottaa ja lukee mielenkiinnolla kirjoituksiamme :D J:llä on ollut kiireitä teatteriesitysten parissa, ja noh, itseäni on vain vaivannut yleinen laiskuus. Siinä siis syy miksi täällä blogin puolella on ollut hiljaista.

Desucon tosiaan tuli ja meni, oltiin siellä J:n ja muutaman muun toverin kanssa. Onnistuttiin houkuttelemaan pari conineitsyttä koulukaveriakin mukaan. Itselleni jäi vähän sellainen hektinen fiilis conista, kun tehtiin niin paljon kaikkea ja kuitenkin tuntuu ettei ehtinyt tehdä oikein mitään. Nukkuminen ja syöminen jäivät vähälle, ja osittain senkin takia onnistuttiin J:n kanssa kehittämään pieni riita välillemme, mutta onneksi saatiin kuitenkin sovittua. Taisi vain olla meidän seuralaisille vähän ikävää, + mulla jäi juttu kesken ihanan Durarara-miehen kanssa ;__; jos ikinä näet tätä, niin tule jutskaamaan! :D

Perjantaina minä ja J oltiin molemmat ihan normivaatteissa omina itsenämme, ja olin vähän järkyttynyt siitä, kuinka niin moni parin vuoden takainen tuttu tunnisti minut ja tuli juttelemaan. Myös moni sellainen, joka ei ole tunnistanut minua cossi päällä, vaikka oltaisiinkin conissa nähty. Ihan positiivinen yllätys oli kyllä, ei sen puoleen. :)

kuvassa mukana myös LadyDevimon, kiitos sille joka kuvasi,
en juuri nyt muista mistä tai keneltä tämän nappasin ;__;
Cosseina meillä oli: lauantaina pienimuotoinen Digimon-ryhmä, eli J oli Taichi, minä Yamato ja pikkuveljeni oli Takeru. 5-vuotias veljeni herätti kanssaconittajien awwitukset, missä tahansa kuljimme, ympäriltä kuului "awwww!" ja "onpa se pieni, se on niin söpö!". Veli taisi olla vähän hämmentynyt saamastaan huomiosta, ainakin päätellen hänen ilmeistään :D En ole löytänyt kauhean hyviä kuvia meistä kaikista kolmesta, varsinkin kun pikkuveli oli kanssamme vain osan päivästä. Joten kuvia tulee sitten kunhan saan photoshoot-kuvat itselleni.Sunnuntaina J cossasi Chobitsista Chiitä ja minulla oli paricossi toveri Esun kanssa, eli Tangled-leffasta Rapunzel ja Esu oli Flynn Rider. Eli siis Tähkäpää ja Tähkäpään mies. Tästäkään minulla ei ole kuvia! Olen nähnyt meistä tasan yhden kuvan Youtubessa, mutta nyt en löydä sitä videota enää. Aiomme kyllä photoshootata myöhemmin näitäkin cosseja.


Jos jollain on kuvia näistä cosseista tai bongaa meidät jostain Youtubevideosta, niin saa linkittää/ lähetellä! Osoitteeseen vienaprincess[at]hotmail.com voi heittää niitä kuvia. :)

Yleisfiilis Desuconin järjestelyistä oli, että jep onhan Desu edelleen se paras coni missä on hauskinta jne, mutta toivon vain todella, että Desun järjestäjät eivät ylpisty liikaa Suomen parhaan conin maineesta, että jatkossakin saadaan varmasti hyviä coneja. Ja tällä en halua olla mitenkään negatiivinen tai ilkeilevä, sillä minusta Desussa on aina ollut tosi mahtavaa ja kaikki on pelittänyt hienosti. Kunhan jatkossakin kuunnellaan kävijöiden mielipiteitä ja palautetta conista. :) Negatiivista juttua ehkä sen verran, että vesipisteet olivat välillä tyhjillään ja joka paikassa oli sotkua ja roskaa. Lisäksi iso miinus siitä, että lasten iltabileet puuttuivat. Ohjelma oli vähän huonosti tasapainotettu, tuntui että perjantaina ja sunnuntaina ei ollut oikein mitään ohjelmaa (varsinkaan perjantaina) ja sitten lauantaina oli ihan hirveästi. Ja odotan edelleenkin, että milloin Suomeen saadaan kunnollinen ja iso ryhmäcosplayesityskilpailu (sanahirviö :D), joka ei ole WCS-karsinta. Sellaista kun ei vain ole, ja mielestäni Desucon olisi oiva paikka sellaiselle. Tai Desuun edes normaali cosplaykilpailu Hall Cosplayn tilalle/rinnalle.

Seuraava coni onkin sitten Animecon Kuopiossa... ja siihen on enää alle viikko aikaa, oho. Olemme siellä tosiaan menossa kilpailuun Ciel ja Elizabeth -puvuilla, muistakaa tulla katsomaan ja kannustamaan meitä ;) Tällä viikolla ohjelmassa on ahkeraa pukujen korjailua ja parantelua. Sunnuntain cossina J:llä on joku hämärä Disney-cossi Esun kanssa, J voi itse tulla korjaamaan tähän että mikä se olikaan, kunhan pääsee koneelle. Minulla ei ehkä ole sunnuntaina cossia ollenkaan, saa nyt nähdä ehdinkö saada mitään valmiiksi. Peruukkikin tuli vasta perjantaina, enkä ole vielä hakenut sitä postista.

Mutta jep, näihin tunnelmiin :D Toivottavasti me ehditään vielä postata ennen Animeconia!

PS. Mainostan vielä meidän deviantartia: http://cosplayprincesses.deviantart.com/ . Saa seurata!

PPS. Kuvailin paljon pukuja perjantaina ja lauantaina, mutta ikävä kyllä kamerasta loppui akku ja sattuneesta syystä en saa sitä mitenkään ladattua, ennen kuin vasta kuukauden päästä. Joten silloin sitten linkitän muista pukuilijoista ottamiani kuvia.

4 kommenttia:

 1. Olispa rahaa, niin pääsisin joskus itsekkin tuonne "parhaaseen coniin". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ens vuonna sitte, voit tulla meidän kanssa :D

   Poista
 2. Hei, minulta löytyy kuvia tähkäpäästä ja flynnistä, ja ne oletettavasti on teistä. Laatua en takaa mutta laittenlen ne kuvat tohon sähköpostiin. En siis ole niitä nettiin julkaissut ^^

  VastaaPoista