lauantai 1. joulukuuta 2012

Hiljaiselon lopetus & Frostista

Minä tai J ei olla kirjoitettu mitään miltei viiteen kuukauteen. En jaksa enää selitellä että miksi ei olla, mitäpä se ketään edes kiinnostaisi. Nyt vaan ei olla ja siinä se. Taidetaan molemmat olla vähän huonoja pitämään yllä jotain tällaista, mitä pitäisi säännöllisesti päivittää.

Mutta hei, nytpä kirjoitan! Ja conikansa varmaan tietää jo, että mistä aion kirjoittaa. Ei, en joulusta, vaikka sekin on ihana asia (<3), leivottiin tänään muuten pipareita ja joulutorttuja... Mutta siis ei. Vaan Desuconista! Frostbitestä. Bitesta? Kovin hankalaa taivuttaa sanoja suomen kieleen luontuviksi. Joka tapauksessa. Ollaan päätetty talvi-Desun cossit. Ainakin minä olen omalta osaltani päättänyt, J:llä taitaa olla vielä vähän miettimistä.




Code Geass: C.C
Jep, tämän ajattelin vääntää. Katsoin tuossa hiljattain Code Geassin ja C.C oli kovin inspiroiva hahmo, mutta en kamalasti tykännyt C.C:n perusasuista, siis siitä valkoisesta tai Black Knights -asusta. Mutta sitten. Ihan ihan viimeisessä kohtauksessa. Tämä asu! Yhyy se on ihastuttava ;__; <- naamani kun katsoin Code Geassin viimeistä jaksoa. Ainoa probleema tässä on, tajuaako tästä asusta monikaan, että hahmo on C.C? Ehkä ei, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, ettei sillä ole niin väliä. Tätä olisi ihana photoshootata jossain pellon keskellä maaseudulla... jos siis vain olisi kesä.
(Pakko vielä paasata C.C:n nimestä: argh miten se lausutaan? Ceecee? C2 eli cii-two? Shiitsu kuten animessa? Suomalaisittain Cee-kaks?)



Aika köyhä kuva. Kannattaa googlata jos haluaa nähdä
kokonaisuuden paremmin.

Simoun: Neviril
Olen jo pitkään halunnut tehdä tämän. Meidän piti alunperin tehdä J:n kanssa Neviril ja Amuria jo viime kesälle, mutta sitten se vähän jäi, kun mentiinkin Animeconiin cosplaykilpailuun ja niin. Nyt katsoin Simounia uudestaan ja voi byäähhh se on niin ihana ja surullinen ja yhyyyy :( J mokoma ei ole (vieläkään) edes katsonut Simounia kuin pari jaksoa, mutta tykkäsi silti Amurian asusta, kun ehdotin että tehtäisiin Neviril ja Amuria. Löysin jo täydellisen peruukinkin Neviriliin ja tilaan sen ehkä huomenna.
Ja tässä on siis se epävarmuus J:n kohdalla: yritän kovasti houkutella häntä tekemään Amuriaa Frostiin, vaikka hän taitaa olla sitä mieltä, että asu/coni on tällä hetkellä ihan tarpeeksi, eli tätä ei ehtisi tehdä Frostia varten. Mutta katsotaan nyt ;)
Neviril on taas tämmöinen kesällä shootattava. Enää puoli vuotta kesään... jee...?



Rose of Versailles: Lady Oscar
Tässä siis J:n pääasiallinen suunnitelma Frostia varten. Nyt on kyllä ihan harvinaisen huono kuva, sillä J ei aio tehdä tätä asua, vaan jonkun punaisen? En ole ihan varma mitä hän tällä tarkoitti, joten oli hankala etsiä kuvaa oikeasta asusta. Joten nyt on sitten väärä kuva. Mutta näkeepähän ainakin että miltä hahmo näyttää, kuvassa näkyvä Oscarin asu taitaakin olla se yleisimmin cossattu.

Näihin asuihin palaillaan varmaan vielä seuraavien parin kuukauden aikana :) ja ps. en ole vieläkään löytänyt yhtäkään videota meidän Animeconin esityksestä. Tai saanut kuvia. Ei niitä taidettu paljoa ottaakaan. Meidän deviantartista löytyy joitain kuvia kesältä, kuten myös kuva meidän Halloween-asuina toimineista Brokeback Mountain -puvuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti