sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Mikä, ketkä ja miksi? - Cosplayunelmia

Tämä on kahden pRinsessan ylläpitämä cosplay-blogi.

Tarkoituksemme on kertoa cosplay-asuistamme projekti kerrallaan, jakaa hyväksi todettuja kikkoja ja neuvoja kaiken cosplayhin liittyvän suhteen, haaveilla siitä "mitä-joskus-vielä-haluamme-cossata", postata paljon kivoja kuvia (ehkä jopa videota!) kaikesta aiheeseen liittyvästä ja liittymättömästä, ja postata mahdollisimman usein, mutta ei liian usein. Tämä on meidän "cosplaylifestyle" -blogimme. :D


Me olemme kaksi opiskelijaprinsessaa Helsingin seudulta. Olemme parhaat ystävät ja sielunsiskot, elämme symbioosissa yhdessä... :) Sanomme asiat yhtä aikaa ja pidämme samoista asioista. Näitä asioita on paljon, vain yksi niistä on cosplay. Cossaamme lähes aina yhdessä, tämä on blogi meidän yhteisistä cosseistamme.

Pidämme molemmat esiintymisestä, roolileikeistä, esillä olemisesta, laulamisesta, animen katselusta, mangan lukemisesta (pokkareina, ehdottomasti), ompelusta/askartelusta, taiteilusta ja piirtämisestä sekä valokuvaamisesta, mistä syystä cosplay on täydellinen harrastus meille! Lisäksi pidämme kirjoittamisesta, mistä syystä perustimme tämän blogin.

Lopuksi vielä
random fakta: Digimon on yksi meidän lempisarjoistamme. Ja cosplayunelmistamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti