keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Cosplayhaaveilua

Hyvää joulua kaikille! :) Kyllä nyt on vielä joulu.


Tiedättehän, kun kaikilla meillä on se tietty sarja, jota on katsonut silloin 12-vuotiaana. Ja fanittanut innoissaan ja ostanut kaikki ilmestyneet mangapokkarit ja katsonut animen ja etsinyt kaiken mahdollisen tiedon netistä ja yrittänyt käännyttää kaikki kaveritkin faneiksi ja liittynyt kyseisen sarjan fanifoorumin jäseneksi. Eli siis toisin sanoen yksi niistä ensimmäisistä sarjoista, joita on seurannut aktiivisesti, kun Pokemonia ja Digimonia ei lasketa mukaan.

Minulle se tietty sarja on Bleach. Ja tietysti Naruto, mutta niinhän meille kaikille. Bleach näyttelee kuitenkin merkittävämpää osaa tämänhetkisessä tilanteessani, nyyh.

Tuossa noin kuukausi-pari sitten olimme princess J:n luona ja päätimme, kas vain, katsoa animea (oikeasti me tehdään kyllä muutakin kuin datataan!!111). Ei kuitenkaan siis mitä tahansa animea, vaan nimenomaan näitä vuosien takaisia nostalgia-animeja. Parin animen jälkeen päädyimme sitten katsomaan Bleachia (koska minä halusin :D) vaikka princ
ess J ei ollut koskaan ennen katsonut kyseistä sarjaa! Kuinka syntinen kurja onkaan tuo princess J......


Asenteeni Bleachia kohtaan oli tietysti tämänkaltainen: "siis Bleach on kyl joku niin noloin sarja ikinä ihan täyttää paskaa hahmot on perseestä ja j
uoni kuraa", kuten olettaa saattoikin. MUTTA. Sitten tapahtui jotain karmaisevaa...


Muistin, että Bleachissa on tällaisia hahmoja.


Minä pidin Bleachista! Järkytys.

Katsoimme ensin yhden jakson, sitten toisen ja kolmannen (tässä vaiheessa princess J:n päässä alkoi keittää-heittää ja hän suutahti kun halusin katsoa vain Bleachia), sitten menin kotiin ja katsoin neljännen ja viidennen ja kymmenennen ja kahdennenkymmenennen ja viidennenkymmenennen ja sadannen jne. jne.

En kerta kaikkiaan ymmärrä, miten tässä kävi näin. Yhyy miksi olen näin nolo ja tykkään jostain Bleachista yhyy angst! Onneksi sitten kahdennensadannen jakson kohdalla tajusin, että ei jestas, tässä on ihan mahtavia hahmoja joita cossata! Silloin kun viimeksi katsoin Bleachia, en vielä harrastanut cosplayta, mutta nyt näin tilaisuuteni tulleen.

Cosplaymahdollisuuksiahan Bleachissa on satoja, kun hahmojakin on niin paljon. Ja toisin kuin esimerkiksi Narutossa, Bleachissa hahmoilla on jopa ajoittain järkevät ja ah-niin-coolit vaatteet! Itse tykkään erityisesti Shinigamien peruspuvusta, se pesee mennen tullen esimerkiksi Akatsukien hassut kaavut pilvineen ja kauluksineen. Puhu
mattakaan kaikista hienoista miekoista yms. aseista plus muusta tilpehööristä, mitä sarja sisältää! Tiedossa siis myös hienojen proppien tekemistä. Tai no, hienosta voidaan olla montaa mieltä. :D

Verratkaa nyt.

Viime aikoina ei ole kyllä Suomessa näkynyt paljoakaan Bleachin cossaajia (tai sitten ovat minulta menneet ihan ohi), katsooko sarjaa enää edes kukaan? Tai siis. Bleach on toki aivan liian "nolo" ja "massa" ja vaikka mitä ollakseen suosittu cosplaysarja, taisin aiemmin mainita siitä, kuinka heti, kun jokin sarja tulee vähänkin suositummaksi, sitä uhkaa hyvien cossaajien kato. Luulisi silti, että Bleachissa riittäisi cossattavaa kaikille (jotka sitä nyt edes katsovat). Ei se ole se sarja joka tekee cosplayasusta huonon, se on se asu itsessään. Okei, ehkä Bleach vain kerta kaikkiaan on niin huono sarja, ettei sitä katso kukaan. Paitsi minä. :(

Mutta! Tosiaan, jos menisin joskus cossaamaan Bleachia, niin jotain näistä hahmoista:


Matsumoto Rangiku. Koska... koska... koska, noh, siksi vaan. Kehonmuotojen takia... :D Yhyy mielestäni Rangiku ja Gin ovat ihana pari yhy ;__; Tähän cossiin tarvitsisin Hitsugaya Toushiron, niin olisi täydellistä. (Miksi Googlen kuvahaussa heti ensimmäisenä tulee tällaisia kuvia. K15-materiaalia linkin takana :D)


Kuchiki Rukia. Eräs kaveripoika lupautui cossaamaan kanssani jotain Bleachista: voisin pukea hänet Ichigoksi, sillä hän on pitkä. Olisi ainakin mittasuhteet kohdillaan, vaikken itse olekaan muuten tarpeeksi lyhyt Rukiaksi. Eli siis vain tämän kyseisen kaveripojan kanssa, muuten ei. (Kuva on joku random deviantartista nappastu.)


Inoue Orihime. Kiva koulupuku ja peruukki. Suht helppo tehdä. Vähän nössykkä hahmo, siksi en ole varma tästä, kun Bleachissa olisi kaikkia ihastuttavia miekkasankareita ja sensellaisia niin ääh.

Sitten on tietysti kaikki pahikset (<3), joista suurin osa on ikävä kyllä pitkiä komeita miehiä vatsalihaksien kera, mitä minä taas EN todellakaan ole. :( Muutama viikko sitten sain kauhean himon cossata Grimmjowta:


...mutta kuten kuvasta näkee, matkassa on pari perustavanlaatuista mutkaa. :D En ensinnäkään ole mies, minulla ei ole päkkejä mahassa (paitsi ehkä mäkkipäkki), en ole pitkä ja kasvoni eivät ole kovin miehiset. Ja mahassani ei ole reikää!!!!11 :D hahahaha.

Muita Arrancareita voisin cossata, siis tyttöjä tai vähemmän miehisiä, mutta niihin ei riitä kiinnostus niin paljon. Bleachia cossatessa täytyy myös jonkin verran miettiä hahmon yleistä tunnistettavuutta, kaikki eivät tiedä Bleachin kaikkia kahtasataa hahmoa -> eivät tunnista mistä sarjasta/mikä olen -> eivät halua ottaa kuvia minusta! Oh no.

Tuota. Ehkä tämä riittää tältä erää... Parin päivän päästä on luvassa Ciel & Elizabeth -päivitystä! Desucon lähestyy jo hurjaa vauhtia.

PS. Katsoin Bleachin kokonaan ja minulle tuli kauhea kriisi, joten jatkoin mangana, mutta sitten sekin loppui ja nyt olen leijunut tämän kauhean epätodellisuuden tunteen pauloissa jo muutaman viikon... :( Mutta ei hätää! Princess V:n itsetutkiskeluhoito parantaa kaiken! Ongelmani ratkaisu: aloin katsoa Narutoa uudelleen. _D

4 kommenttia:

 1. Ahihih VOI EI ei Narutoa...

  Virne repii kasvoni kahtia kun tajusin, että oikeasti _riitelimme_ siitä, et katsommeko Bleachia vai ei :------D thanks Kira se on loppu... toistaiseksi...

  Minun pitää varmaan kans tehdä "pimeä sarjasuosikkini"-postaus joskun? (Haluan avautua Strike Witchesistä haha)

  Kannatan Matsumoto Rangikua kehonmuo--- paljastavan kaav--- hienon kylpytakin takia. Ja sil on myös cool miekka? Millanen toi sen toveri Hitsugaya Toushiron on? Cossaanko sitä?? AAA liikaa kysymysmerkkejä ---> nukkumaan =__=

  VastaaPoista
 2. Eikää ihanaa Bleach! :D Täältä löytyy yksi Bleachin katsoja! Hahaha :DD Iha hassun hauska sarja se kyl on. Tosin hieman taso laski kun rakas Aizen päätti häippästä :( En kyl oo mangaa täs lukenu varmaa 4 kuukautee D: pitäis varmaa, et ois kärryillä mitä siinäki tapahtuu.

  Et sä mitää sikspäkkejä tarvii! Grimmjow cossia vaan kehiin! 8D hahaha se vasta ois näky ku pRinsessa V cossais noin miehistä hahmoa... ::D
  Mut ehdotan Ulqiorraa (kirjotettiiks sen nimi noin??D:)! Musta se jotenki sopis sulle! :D Ehkä. Mut älä ainakaa Orihimee cossaa.. en kestä sitä hahmoa D:

  Ei Bleach mikää nolis sarja ooD::< tai no. ehkä vähän. ihan vähän. tai ehkä vähän enemmän :----D Frostbitessäki ohjelma "Bleach - Tite Kubon mestaritrolli" HAhahaahahah mahtavaa eikö!

  Tiiän ratkaisun ongelmaasi: NYT SITÄ ONE PIECE:Ä KATSOMAAN D:< oikeesti, mahtava legenda sarja. Haluan lisää faneja sille, olen ihan väärin ymmärrety ernulapsi ku kukaan ei fanita sitä mun kaa nyyh >:

  T. Paula
  (oho tuli vähä pitkä viesti... :'D)

  VastaaPoista
 3. Paula oon niin onnellinen (en usko sanovani tätä gasp) et sinäkin olet Bleach -fani! Voitte ihkuttaa yhdessä ja jättää mut rauhaan :___D

  Ja jos tuut kuvaa meitä kun V on Light niin voit osoittaa kuvaajaskillssisi ottamalla hänestä miehekkään kuvan. Tämä on haaste!

  VastaaPoista
 4. Hahaha, jepjep! :D Vaikkakin pahin Bleach fanitus kauteni on kylläkin ohi, mutta enköhän mä sen sisäisen fanityttöni sieltä kaiva esiin nii pääsen V:n kanssa Bleachia ihkuttaa :'D V voi sitten minuun purkaa tämän Bleach intouden nii säästyt sinä J siltä karmeudelta sitten :----D

  Tulisin enemmän ku mielelläni kuvaamaan! Joo kaivan taskustani prokuvaajaskillini ja saan V:n näyttämään mitä miehekkäimmältä Lightilta ikinä!!11 tai sitten en :____D mutta haaste vastaanotettu!

  T. Paula

  VastaaPoista