sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Projekti Ciel ja Elizabeth: 3. Kankaat

Kangastukusta tilaamamme kankaat saapuivat! Tosi kätevä sivusto, helppo tilata ja paljon erilaisia kankaita valikoimissa. Ainoa huono puoli oli, että postituskulut olivat aika isot, joten ensi kerralla haemme kankaat itse Hyvinkäältä varastomyymälästä.Ja tällaisia siis tuli. Kuva on otettu kännykkäkameralla ja laatu on todellakin sen mukainen. Cielin pukuun tuleva sininen on oikeasti paljon tummempaa, samoin Elizabethin pukuun tulevat punainen ja vaaleanpunainen.

Hintoja en kehtaa edes sanoa, kun olivat niin halpoja kankaita :D Sininen oli poistomyynti-osiosta ja sitä tuli niin paljon, että se riittää koko pukuun (eli housuihin ja takkiin). Punaista täytyy vielä hankkia lisää, vaaleanpunaista taas on tarpeeksi. Kankaat ovat puuvillasekoitetta: hyvä puoli on se, että niitä on helppo ommella ja ovat mukavan pehmeitä, huono puoli se, että rypistyvät helposti, kuten kuvasta ehkä näkyy.

Seuraavaksi projektissa olisi edessä kaavapaperin, valkoisen ja mustan kankaan sekä vuorikankaiden osto, plus tietysti vetoketjut ja kuminauhat ja muut sellaiset puuttuvat vielä. Ensi viikolla piirrämme toivottavasti kaavat, ja heti kun palaan viettämästä joulua, alan ommella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti