keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Projekti Ciel ja Elizabeth: 1. Projektin alku

Aika julkistaa ensimmäinen projekti, josta kirjoitamme tänne blogiimme!


Kuva kertoo kaiken. Eli sarja on Kuroshitsuji ja hahmoina Ciel Phantomhive (princess J) ja Elizabeth Middleford (minä). Teemme siis kuvassa näkyvät asut, jotka ovat animen episodessa 3 ja mangan chapterissa 2, kohdassa jossa Elizabeth esiintyy ensimmäisen kerran ja haluaa järjestää tanssiaiset. Kyseessä on siis tanssiaispuvut. :) Desucon Frostbitessa puvut kokevat ensiesiintymisensä.

Kuroshitsuji on nykyään melko laajalti tunnettu sarja, joten Suomessakin on viimeisen vuoden aikana näkynyt paljon sarjan cossaajia. Varsinkin Cielejä löytyy vähintään viisi jokaisesta pienestäkin conista. Ikävä fakta tuntuu olevan, että mitä suositumpi sarja on, sitä vähemmän hyviä cossaajia siitä näkee, joten joillakin saattaa olla ennakkoluuloja Kuroshitsujin cossaamisen suhteen. (Ja nyt ettei jää epäselväksi, haluan painottaa, että hyvällä cossaajalla tarkoitan sitä että panostaa pukuunsa ja laittaa siihen aikaavaivaarahaa.) Kaikki kokeneemmat cossaajat tuntuvat vaihtaneen muihin sarjoihin. En nyt sanoisi, että me olemme kauhean super kokeineita (tai epäkokeneitakaan) cossaajia, mutta tässähän se kokemus koko ajan kertyy. :D Tähän cossiin aiomme ainakin panostaa jokaisella saralla enemmän kuin mihinkään muuhun cossiin aiemmin.

Peruukit olemme tilanneet ja ne ovat tulleetkin jo! Elizabeth-peruukki näytti tosi hyvältä. Emme lähteneet alunperinkään etsimään samanlaista animekiharatukkaa, jollainen hahmolla on, sillä noin valtavaa kiharaa on lähestulkoon mahdoton tehdä, saati sitten saada pysymään tuollaisena. Hankkimamme peruukki on niin lähellä Elizabethin hiuksia kuin vain oikeassa elämässä on mahdollista. :) Ciel-peruukkia katsastamme vielä uudelleen, se ei ollut ihan sellainen kun olimme toivoneet. Tässä on vielä aikaa tilata uusi, mutta yritämme ensin modata peruukkia, ja katsoa mitä siitä syntyy. Peruukeista princessa J laittaa ihan oman postauksen, kunhan modaamme peruukit ja meillä on hyviä kuvia niistä!

Itse pukujen tekeminen on vasta ihan alkutekijöissään: olemme valitsemassa sopivia kankaita. Molempien pukujen ompelusta vastaan minä. Ompelupostauksia tulee, kunhan saan aloitettua itse ompelun, mihin voi koulukiireiden takia mennä vielä pari viikkoa. Kangastahan pukuihin tulee melko paljon, joten yritämme valita hyvää mutta suht halpaa. Löysin yhden ihan täydellisen punaisen kankaan, jonka hinta oli 25e/metri :( kangas jäi kauppaan, punaista kun tulee vähintään neljä metriä. Punaisen lisäksi tarvitsemme melko paljon sinistä Cielin asuun, vaaleanpunaista ja kahta eri valkoista, sekä paljon pitsiä.

Ciel tietää kuinka iskeä naisia.

Ja miksi valitsimme tämän sarjan ja nämä hahmot? Koska pidämme sarjasta molemmat. Koska sarja sisältää hyvännäköisiä miehiä. Mutta: koska tiedostamme, ettemme ole hyvännäköisiä miehiä, päädyimme cossaamaan sarjan ainoita lapsia. Kasvomme sopivat hyvin Cieliin ja Elizabethiin, samoin kuin pituutemme: olemme suurinpiirtein saman pituiset, minä pari senttiä pitempi. Hahmoilla on söpöt vaatteet, paljon pitsiä ja rusetteja... Ja meitä on kaksi (kammottavaksi), ja aiomme tulevaisuudessa tehdä ryhmäcosplayesityksen, josta lisää hamassa tulevaisuudessa. Sarjan tästä kohdasta sattui saamaan hyvän esityksen, johon ei tarvita muita kuin me kaksi.

Tämä on siis ensimmäinen postaus projektistamme! Myöhemmin tulossa lisää, kunhan saamme aikaiseksi ostettua kankaita tai modailtua peruukkeja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti